Post by raipoldisczazo on Mar 6, 2022 18:24:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστο πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Δωρεάν παιχνίδια tablet: Android και iPad
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι. Έφτασα στο mythic σε περίπου 25 λεπτά. Θα συνιστούσα να προσθέσετε περισσότερες θέσεις πάνω από το μυθικό - αυτό θα ήταν ωραίο. Προσθέστε επίσης περισσότερες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως ένα battle Royale όπου πρέπει να είστε ο τελευταίος δεινόσαυρος ή κάτι τέτοιο. Και προσθέστε περισσότερο χρόνο στην κανονική λειτουργία σε αυτό θα ήταν επίσης πολύ ωραίο. Ή θα μπορούσατε να έχετε μια ατελείωτη λειτουργία όπου απλά γίνεστε όσο το δυνατόν μεγαλύτεροι και όταν πεθάνετε επανεκκινείτε και συνεχίζει να πηγαίνει και να πηγαίνει. Παιχνίδι 10/10!!
Καλό παιχνίδι, λίγο αδέξιο μερικές φορές όμως.
Hasbro Nerf Dino Quad-Rex Rampage, Nerf Gun, green / orange (F0807EU4). Προσθήκη στο καλάθι. Ενημέρωση: Στα προϊόντα που εμφανίζεται η ένδειξη "Digital
αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει
Dinosaur Rampage Action rrm
Δεν μου αρέσει το πώς οι αγώνες δεν διαρκούν πολύ... εκτός από αυτό είναι διασκεδαστικό
Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσα να είμαι πιο γρήγορος
Μου αρέσει πάρα πολύ ωραίο
Untitled
Dinosaur Rampage Veiksmas kslj
Hot Wheels T-Rex Rampage Δεινόσαυρος Τ-Ρεξ Με Ήχους ...
Γίνε T-Rex και τρως κόσμο! Όχι, πραγματικά, είναι υπέροχο! Καλό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το δέρμα του T-Rex.
Παιχνίδι Rampage τεράτων δεινοσαύρων σε απευθείας ...
Η ΟΡΔΑ ΤΟΥ!
αυτό έχει γίνει χειρότερο από πριν το εγκαταστήσω και ήταν ξεκάθαρο, αλλά τώρα ήταν εντελώς κίτρινο, δεν μπορούσες να δεις τίποτα, το διέγραψα αμέσως.
Blocky Dino Park 0.12 Download Android APK | Aptoide
Διασκεδαστικό παιχνίδι .io όπου είστε ντίνος που τρώει ανθρώπους και άλλους dinos. Χρειάζεται όμως περισσότερα επίπεδα και πράγματα να κάνεις. Ακόμα διασκεδαστικό.
Πάρα πολλές διαφημίσεις!!! Είναι ένα παιχνίδι ανακούφισης από το άγχος, αλλά οι διαφημίσεις δίνουν πίσω το άγχος!
Το χειρότερο παιχνίδι..γεμάτο διαφημίσεις
Είναι τόσο σούπερ που μου αρέσει το νέο μου παιχνίδι και είναι coolllllllllllollo
Δεν είναι χάλια από τον τρόπο που πρέπει να διορθώσετε το παιχνίδι, το ορυχείο συνεχίζει να συντρίβεται, οπότε μου αρέσουν τα άλλα παιχνίδια σας, αλλά ο αιθέρας απομακρύνει την έξαρση των δεινοσαύρων ή διορθώστε το plz
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, παιδιά που διαβάζετε, πρέπει να το κάνετε, είναι πραγματικά διασκεδαστικό, δοκιμάστε το μόνο μια ευκαιρία και αν δεν σας αρέσει δεν σας αρέσει, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό κατά τη γνώμη μου, γι' αυτό παίξτε το ή οι δημιουργοί όποιος και να το παίξει
Γιατί το φόντο είναι ακριβώς το ίδιο με το παιχνίδι hole io; Παρακαλώ μην είστε τεμπέλης και επίσης το παιχνίδι είναι βαρετό
Πήγα στο τέλος του αστέρι
Dinosaur Rampage Акционе wrxd
Jungle Adventures Petualangan ezp
Βρες Hot Wheels T-Rex Rampage Δεινόσαυρος Τ-Ρεξ Με Ήχους GFH88 στο Toys Center, την Νο 1 εταιρεία Παιχνίδιών που ήρθε τώρα και στην Ελλάδα.
Φτωχός
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά μπορείτε να κάνετε τα επίπεδα λίγο πιο δύσκολα, είναι πολύ εύκολο για μένα και ίσως για άλλους παίκτες
Δοκιμάζω αυτό το παιχνίδι
Εξαιρετικά γυαλιστερό και συνεχίζει να συντρίβει
Συνέχιζα να λαμβάνω διαφημίσεις όποτε πήγαινα σε ένα νέο επίπεδο, αυτό με ενοχλούσε.
Όταν μπείτε σε λειτουργία μάχης, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το δρόμο του δράκου, κάτι που είναι πολύ ανόητο, αλλάξτε αυτό
Το βαρέθηκα πολύ γρήγορα. Πάρα πολλές διαφημίσεις.
Πολύ καλό, θα βαθμολογούσα υψηλότερα, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις και εννοώ πάρα πολλές.