Post by raipoldisczazo on Mar 6, 2022 18:39:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ittle Dew ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ittle Dew IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више токена ▞▞▞
▞▞▞ Ittle Dew 2022 version ▞▞▞
Исправите подршку бежичног Блуетоотх контролера да не региструје исправно упутства
Прекратко. Молимо вас да направите још једно поглавље или острво. Допало ми се!
Велики доживотни обожаватељ Зелде и чуо је за ову игру и желео је да је испроба. Није могуће репродуковати на старијем уређају (Галаки С3). Након што сам добио нови С7 одлучио сам да дам још једну шансу. Одлична игра и изазовне загонетке. Одлична графика и прича. Нећете бити разочарани осим ако не ради исправно на вашем уређају. Радујем се наставку.
То је једноставна авантуристичка игра слагалице у забавном стилу и забавна је
Тако сјајна мешавина борбе и загонетки са сјајном причом! Одлична игра сама по себи.
Суцкс
Игра ће се срушити након приказивања дијалошког оквира без поруке о грешци.
Одлична игра, али супер грешка на мом нвидиа схиелд таблету. Само се смрзава током игре.
-Гоогле пријављивање је покварено, апликација се руши - Леви д-пад контролера је погрешно мапиран. (Некус 7 2013 ипега блуетоотх телескопски контролер)
Кад бих само могао да играм ову игру, било би прилично забавно; међутим, руши сваких 30 секунди. Не могу да верујем да сам платио новац за то.
Једна од најбољих мобилних игара на тржишту
(А) дестилује суштину Зелде и пријатеља док уклања велики део досаде и додаје много лепшу векторску графику. (Б) контролама је потребно мало посла. на пример. подешавање осетљивости и Д-пад би били много кориснији (ИМО) када би „лебдео“ и пратио прсте. Тренутна поставка чини превише лаким да случајно налетите на чудовишта док покушавате да се приближите ударној удаљености. Ипак: безбрижно и забавно.
Alice's Resort - Word Game Woordspellen gsiy
Много загонетки и Зелда воли борбу. Једина замерка је што нема много шта да се ради када га победите.
Заиста угодна игра. Графика је дивна, прича добра и хумор убачен заиста доприноси свему. Па вреди куповине!
Ради једнако глатко на мом Ноте 3 као и на рачунару. Ипак, волео бих да могу да прилагодим величину Д-подлога.
Сјајна мала акциона слагалица
Али стварно бих волео да сте имали времена да убаците експлозивну пламену сачмарицу за моторну тестеру. Толико бих је тражио
Ово је сјајна игра, потпуно волим игру. Волите загонетке. Подсећа ме на Зелду са тамницама и загонеткама. Сви који воле Зелду треба да купе ову игру. Вреди тог новца.
Одлична игра! Почиње брзо, лако се узима и пролази кроз неколико соба. Чекам док се и Иттле Дев.2 не пренесе
Поправите падове, добили бисте боље критике и више новца. Губитак добре уметности и времена да се не поправи.
Недавно сам добио Галаки С6 и преузео ову апликацију. Дотакнућу га и он ће показати симбол јединства и затворити апликацију. Сваки пут.
Фантастична мала игра у стилу Зелде, без додавања, без обавештења, без микро трансакција, само искрена игра и духовитост. Сјајна мала авантура.
Ужасно, провео сам сат времена на овој игрици и она се смрзла па сам је наставио поново и уштедела је само 23 мог напретка, бацање новца.
руши се на скоро сваком месту у игри. мото г. Андроид комплет кат.
Очаравајућа серија авантуристичких игара у стилу Зелда, али имајте на уму да је Иттле Дев тешка загонетка са неким од каснијих примера који захтевају инвентивну употребу механике игре и приступ латералног размишљања за решавање. Чврста естетика дизајна, позната из других Лудосити радова, и духовита шала су шлаг на торти.
Волите загонетке, али игра је прекратка.
Одлична игра, могу рећи. Међутим, на мом ЛГ гпад 7.0", игра се руши када уђем у прву кућу са пиратом. Не желим повраћај новца, било би сјајно ако бисте то могли да поправите. Лепо молим вас? Имам лизалицу 5.0 .2 на свим мојим уређајима.
Ittle Dew Авантуристичке hinx
Једна од најбољих слагалица које сам икада играо. Борба је забавна - довољно сложена да вас држи на ногама. Али решавање сваке собе са загонеткама (или дела собе; често морате да се вратите касније) је тако задовољавајуће. Подсећа ме на игру Линк то тхе Паст као клинца, само што су загонетке овде непрекидне. Плус, урнебесно писање. Заиста одлична мобилна игра.
Више молим те!
Одличан осећај у Зелди, по малој цени. Али ова игра!
Сјајном убици времена требало ми је 7 сати да будем 100% завршен