Post by raipoldisczazo on Mar 6, 2022 18:49:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eggbun: Learn Korean Fun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eggbun: Learn Korean Fun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peniaze generátor kódov ▞▞▞
▞▞▞ Eggbun: Learn Korean Fun 2022 version ▞▞▞
Prosím, urobte to zadarmo, potrebujem to
Aplikácia je skutočne pohodlná a zábavná na rýchle učenie sa kórejčiny, ale želám si, aby existovalo viac možností pre ľudí, ktorí nemajú prémiovú verziu. Po dokončení všetkých kurzov by som to vymazal, pretože s tým nemám veľa práce.
Je to dobrá aplikácia. Užitočné, ale pokiaľ neplánujete platiť za plnú verziu, neobťažujte sa jej stiahnutím. Má mesačný poplatok za platbu (čo je v mojich očiach hlúposť. Prečo to neuskutočniť iba jednou platbou a potom ísť ďalej?) a môžete sa dostať iba k prvej časti kapitoly 2 v lekcii jedna predtým, ako vám povie treba doplatiť zvyšok. Používajte aplikácie ako Duolingo, ktoré vás neobmedzujú, aj keď za to neplatíte. Toto je dobrá aplikácia a je mi ľúto, že ju nemôžem plne využívať bez toho, aby som musel platiť.
Veľmi milá aplikácia. Páči sa mi tento koncept a vysvetlenia sú vám podávané v ľahkých porciách. Len by som si prial, aby bolo predplatné lacnejšie.
Veľmi sa mi páči táto aplikácia. Je ľahké sa naučiť a veľa vecí sa treba naučiť. Aj keď je táto aplikácia prémiová po 24 hodinách, môžeme odomknúť ďalšiu lekciu, takže je to najlepšia aplikácia. Môžeme sa tiež dozvedieť veľa vecí o ich kultúre.
dobre, bolo to naozaj dobré, ale potom to už išlo dole kopcom, keď som sa pokúsil urobiť časť, v ktorej ste dali slová dohromady. Načítavanie sa zaseklo a ja sa nechcem pohnúť ďalej bez toho, aby som plne pochopil, čo sa učím
Táto aplikácia je dobrá, ale zablokovala sa na druhý deň!
Veľmi sa mi páči táto aplikácia, je zábavnejšie učiť sa kórejsky. Ale mám len jeden problém. Nedávno sa mi nepodarilo prihlásiť do tejto aplikácie, odstránim ju a stiahnem znova, ale problém sa nevyriešil. Keď sa pokúsim prihlásiť pomocou svojho účtu Google, vráti sa späť na prihlasovaciu stránku. Prosím, pomôžte mi niekto, ako to môžem opraviť?
Eggbun: Learn Korean Fun تعلیمی dvi
OK, milujem túto aplikáciu, ale z nejakého dôvodu sa mi niektoré kurzy nechcú načítať Mám zapnuté WiFi a skúšal som to bez WiFi, ale stále to nebude fungovať Neviem, či má niekto iný tento problém, ale môžete mi prosím opraviť túto chybu, ale okrem toho milujem túto aplikáciu
Nemá symbol (ㅈ) (bez vyčnievajúcej malej čiary) a dokonca ho nemá ani moja klávesnica a nenaučila ma, ako vytvoriť tento symbol, pretože na klávesnici nie je. Je to však dobrá aplikácia. Veľmi sa mi páči, že sleduje váš pokrok. Len neviem, prečo to nemá symbol. :/
Túto aplikáciu mám už nejaký čas a od veľkej aktualizácie sa mi nezobrazuje klávesnica na písanie fráz a slov.
Táto aplikácia je úplne dobrá! Naučil som sa odtiaľto veľa vecí!! Dobré na učenie sa kórejčiny!
Je to fantastická aplikácia, po použití aplikácie hovorím plynule kórejsky, wow, taká úžasná aplikácia, áno, majú nejaké problémy, ale nie sú to žiadne veľké ponuky, stiahnite si ju. Je to taká úžasná aplikácia, milujem ju
Nedovolil by som mi ani sa prihlásiť/zaregistrovať
No je to pekné ale.......... nepaci sa mi to
Je to dobrá aplikácia pre vás, ktorí sa chcú naučiť kórejský jazyk. V prípade samotnej aplikácie sa však často uvoľňuje (nedá sa načítať alebo je len prázdna. Opravte to. Ďakujeme.
Aplikácia mi nedovolí prihlásiť sa, načíta sa a potom ma vezme späť na prihlásenie.
Nemôžem otvoriť túto aplikáciu. Pripojil som ho k svojmu účtu na Facebooku a k účtu Google, ale stále ho nemôžem otvoriť. Neviem, čo sa deje, ale nemôžem používať aplikáciu😕
Nedá sa prihlásiť, neustále ma núti klikať na prihlásenie.
Prečo potrebujeme mať prémiu, aby sme sa naučili kórejsky??!!! BTS si ma MUSÍ Všimnúť!
Eggbun: Learn Korean Fun تعلیمی cwrh
Nemôžem pokračovať v učení, pretože prémia je taká drahá
Eggbun: Learn Korean Fun Izobraževanje hqs
Dôvod, prečo som dostal túto aplikáciu, bol ten, že moja škola nedávno dostala prestupného študenta zo Soulu v Južnej Kórei. Jeho anglické meno je Cole a je však naozaj milý.. Jeho angličtina je trochu drsná, tak som sa rozhodol, že by som mohol zlepšiť svoje znalosti o hangul (kórejčine)😊, len aby nemal veľké problémy s komunikáciou.
Milujem túto aplikáciu, v tejto aplikácii som sa naučil toľko a veľa vecí, ktoré som predtým nevedel, ale veľmi sa mi nepáči, čo sa práve stalo, nemôžem sa naučiť prémiové lekcie, ktoré nechcem absolvovať ten vaječný buchtový prémium sa chcem len naučiť y je to takto? Chcem sa naučiť ďalej bez vaječné buchty prémie na ďalšie lekcie, ktoré je zámok plz plz niečo urobiť čo najskôr, plz, ďakujem.
Aplikácia je taká dobrá, ale nemôžem zaplatiť prémiovú časť a nemôžem pokračovať v lekciách
Táto aplikácia bola úplne úžasná, kým sa hádam neaktualizovala a teraz mi hovorí, že musím platiť za lekcie, dokonca aj lekcie, ktoré som robil predtým, sú teraz preč! Našťastie som sa pred zmenou naučil prakticky všetky základy, je mi ľúto, že to už nie je zadarmo
Eggbun: Learn Korean Fun חינוך iqq
Stiahol som si toto video, aby som mohol sledovať V life bez titulkov a táto aplikácia bola pre mňa naozaj užitočná
Keď som si prvýkrát stiahol aplikáciu a predplatil som jej prémiový balík, mal som veľké očakávania. Prepáčte, ale nespĺňa to moje očakávania. Na každú gramatickú tému nie je toľko cvičení a cvičenia sú z môjho pohľadu až príliš jednoduché. Prepisovanie slov, preskupovanie slabík. Myslím tým, že by mala existovať škála cvičení od ľahkých cez stredne ťažké až po ťažké. Ak sa chcete učiť na veľmi základnej úrovni, myslím, že je to dosť dobré.
Rôzne dobrá aplikácia. Páči sa mi, ako dobre všetko vysvetľujú. Ak ste začiatočník, potrebujete túto aplikáciu. Ale jediný problém by som mal zaplatiť.
Milujem túto aplikáciu je pre mňa skvelá vďaka
Bolo to skvelé, kým nezdvojnásobili cenu. Ak ste ochotní zaplatiť, poskytujú skutočne dobré informácie. Keďže chcú, aby som to „vypracoval“, našiel som Eggbun pred rokmi a stálo to 5 dolárov mesačne za prémiu. Dal som si na chvíľu pauzu z nesúvisiacich dôvodov, vrátil som sa a stála (a stále je) 12,99 USD. Jednoducho to nezaplatím, keď existujú cenovo efektívnejšie možnosti. Ako som povedal, ak si v pohode s tou cenovkou, dostanes nejake dobre info, len to radsej dostanem inde
Prečo sa musíme prihlásiť na odber!! Prvé dva dni bolo veľa bezplatných možností....na 3. deň všetky možnosti zmizli a chcú odo mňa odber!!!
Samotná aplikácia je pekná, ale 15 dolárov? Chápem, že musíte zarábať peniaze, ale no tak... len sa tu snažím naučiť jazyk.Bol som taký nadšený, milujem aplikáciu, ale musíte zaplatiť a bol som ochotný, ale je naozaj drahá.
Nevedel som, kde začať. Ako začiatočník v kométe som nevedel prísť na to, kde začať. Pravdepodobne sa vrátim, keď budem mať nejaké skúsenosti a skúsim to znova.
prečo sa nemôžem prihlásiť? je to len stiahnuté a nemôžem to ani podpísať. také frustrujúce 🤬
Love & Pies - Merge 解謎 qzlv
V každom inom type lekcie kurzu je zadarmo len 1. lekcia. Ale je to naozaj ľahké pochopiť. Hoci ak je úplne zadarmo, bolo by to lepšie
Veľmi sa mi páči táto aplikácia. Je to presne tak, ako potrebujem, aby to bolo nastavené, aby som sa naučil kórejsky. Ale stále mám problémy s tým, že sa nenačítava. Neprihlási ma späť, pokiaľ neodinštalujem a potom znova nenainštalujem. Dúfajme, že problém bude čoskoro vyriešený. Inak to naozaj milujem a dáva to veľký zmysel!
Je to naozaj dobrá aplikácia a vlastne som sa učil, ale potom som sa mohol prihlásiť, stále mi hovorilo, aby som sa prihlásil, ale nedovolilo mi to...Ani som nepočul prinunciácie, ktoré poskytuje, bez ohľadu na to, koľkokrát som stlačil tlačidlo zvuku.
Milujem to. ľahko sa používa a nikdy som sa nechcel učiť ďalší jazyk, pretože som si myslel, že to nie je zábava, ale toto je skvelé. je to určite estetické a roztomilé a myslím si, že ľudia by mali túto aplikáciu používať viac
Milujem túto aplikáciu, ale bez prémie sa toho veľa nenaučíte. Zábavný spôsob učenia je skvelý! Ale je len nepríjemné, ako musíte platiť, aby ste všetko odomkli. Odporúčam túto aplikáciu každému, kto si to môže dovoliť. Je tam napísané, že môžete dostať ďalšiu lekciu zadarmo o 24 hodín a ja som čakal deň a nič sa nestalo, takže neviem, či len klamali, alebo je to pokazené. ^^
Dizajn a koncept sa zdajú byť zaujímavé, ale ak nezaplatíte, neuvidíte celú aplikáciu, všetky cvičné časti sú zablokované dokonca aj na prvých úrovniach, nedali sa vypnúť upozornenia v nastaveniach aplikácie, takže som to musel zablokovať v systéme Android. Zdá sa byť drahé len zaplatiť a vyskúšať. a opäť som nemohol otestovať, či ma to naozaj niečo naučí.
Eggbun: Learn Korean Fun Istruzione sghe
Pekná aplikácia. Možno by ste mohli pridať funkciu do chatu. Aby si každý, ako ja, kto nemá partnera na chatovanie, mohol intenzívne precvičovať jazyk v tejto aplikácii. Keďže nemám s kým hovoriť v Hangul, prestávam to používať.
Táto aplikácia je dobrá. Ale musia pochopiť, že veľa snívateľov nemá peniaze. Ďakujem.